7282015103936AM_635_oneplus_2_white

OnePlus

The OnePlus

Een merk dat wij bij mustache miniMustachemustache mini niet over het hoofd kunnen zien is OnePlus.  Een merk dat fantastische kwaliteit aflevert onder de prijs van de grote concurrenten. Bovendien hebben ze een eigen ‘Androïd based besturingssysteem’.

Wat zeggen ze zelf over hun laatste smartphone?

“OnePlus 2, Flagship Killer

Met de OnePlus 2 doen we een ambitieuze uitspraak. Wij vinden dat fantastische producten het gevolg zijn van geweldige ideeën en niet van peperdure marketingcampagnes. Wij vinden dat “zo zijn de dingen nu eenmaal” bijna altijd het foute antwoord is. En boven alles vinden we dat geweldige dingen gedeeld moeten worden.

Dit is de OnePlus 2.

€ 345 – Sandstone Black with 64GB storage”

Afbeelding7

Standaard Parameters

Kleur:                     Sandstone Black

Afmetingen:      151,8 x 74,9 x 9,85 mm

Gewicht:              175 g (6.17 ounces)

OS:                            OxygenOS gebaseerd op Android 5.1

CPU:                        64-bit Qualcomm© Snapdragon™ 810 processor .    …..                            met 1.8GHz Octa-core CPU’s

GPU:                        Adreno™ 430

RAM:                       4 GB/3 GB LPDDR4

Opslag:                   64 GB/16 GB eMMC v5.0 (beschikbare capaciteit …….                         varieert)

Sensoren:            Vingerafdruk, versnellingsmeter, gyroscoop, …..:;;;;;;;;………naderings- en omgevingslichtsensor

Accu:                      Geïntegreerde, oplaadbare 3300 mAh LiPo-accu

Max.                        SAR-waarde: Head: 0.428 W/kg, Body: 0.205 W/kg

Waarom vinden wij dit bij mustache miniMustachemustache mini zo’n goede smartphone? Simpel! Het is een no-nonsense gsm die doet wat hij beloofd. Fantastische prestaties dankzij de 64 bit octa-core met daarbovenop een fantastische videokaart. Als je voor de 64GB versie gaat, heb je voldoende interne opslag en heb je genoeg speelruimte in jouw RAM. Kortom dit is de gsm waarmee je de IPhone 6 en Samsung Galaxy achterwege laat. Jij kan al sprinten terwijl zij nog maar net beginnen lopen.

Minpunten? Voor de iets gevorderde Androïd gebruikers kan de aangepaste software soms even tegenwerken. MAAR ontwikkelaarstools kunnen gewoon aangezet worden en er zijn zeker manieren om rond die aanpassingen te gaan. Bij Samsung heb je trouwens ook aanpassingen en bij IOS loopt het al helemaal mis als je wil gaan ‘spelen’.

De PlusOne 2 is kortom een hebbeding voor de iets gevorderde smartphone gebruiker die prestatie en prijs-kwaliteit voorop stelt.

Schermafbeelding 2016-05-24 om 00.42.51