logo asus featured

ASUS

Asus

mustache miniMustachemustache mini heeft een neus voor goede merken, dat blijkt ook bij onze voorkeur voor de asus-logo producten. Asus biedt kwalitatieve producten voor een betaalbare prijs. Bovendien hebben ze ook in elke productcategorie een paar top-of-the-range producten waar de perfectie van af druipt.

Asus heeft een zeer uitgebreide productlijn.

spec asus

Om het rijtje compleet te maken hebben ze een top-of-the-range Gaming-lijn.

Een merk dat blijft werken, ik heb zelf een ASUS K55V. Een laptop met een Intel Core i7 3610QM @ 2.30GHz en een Nvidia Geforce 610M 2BG grafische kaart. Deze laptop is ondertussen bijna 4 jaar uit. De enige verandering die ik heb gedaan is aan de harde schijf en de Windows versie. Ik heb een Samsung Evo SSD geïnstalleerd samen met Windows 8.1. Mijn Asus laptop is enorm snel en steekt zelfs nieuwe laptops nog voorbij in snelheid.

Dit voorbeeld haal ik aan om de kwaliteit van Asus te benadrukken. We kennen immers genoeg andere merken die na 2 à 3 jaar hopeloos aan vervanging toe zijn, omdat ze gewoon te traag zijn geworden voor de nieuwste software. Ik werk vaak met de Adobe Creative Cloud en Photoshop, Illustrator, … werken probleemloos op mijn laptop.

De Asus ZenBook Flip UX360CA. asus1Eén van de laatste nieuwigheden van Asus. Een prachtige laptop met de functionaliteit van een tablet. Even beu om met het toetsenbord en muis te werken? Draai het scherm 360° om gebruik het intuïtieve touchscreen.

asus2

2001034027

Asus maakt reclame voor een batterijduur tot 12uur! Een belofte die niet veel merken in de mond durven nemen. Asus wil duidelijk het begrip mobiel werken naar een niveau tillen.

De processor daarentegen is een stuk lager dan de gewone laptops van Asus. Maar omdat Windows 10 zou moeten draaien mag dit geen probleem zijn. Een leuke laptop om het dagelijks werk mee te verrichten.

score asus